CONDITII DE TRANSPORT

   
   1. Transportatorul se obliga sa depuna eforturi pentru a transporta pasagerul si bagajele cu promptitudine;
   2.Orice amanare sau renuntare la biletul de calatorie se va anunta cu minim 24 ore inaintea plecarii.In caz de renuntare se va retine 20% din valoarea biletului de calatorie neutilizat.
   3. In caz de renuntare dupa termenul de mai sus, dar inainte de data si ora stabilita pt. plecare se va restitui 50% din valoarea biletului de calatorie neutilizat.
   4.Orice restituire se acorda doar cu prezentarea actului de indetitate.
   5. 5.Transportatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe calatoria si a debarca pe traseu, intr-un loc adecvat, fara drept de despagubire ulterioara,pasagerii in stare de ebrietate, sub influenta narcoticelor, cu comportament violent,imoral, indecent,etc.
   6.Pe parcursul deplasarii calatorul va pastra asupra lui biletul de calatorie.
BILETE

   1.Biletele se emit la casa de bilete a Autogarii din Suceava,Falticeni,Gura-Humorului,Vatra-Dornei si Radauti sau la sofer pe traseu.
   2.Calatorul care detine bilete dus-intors cu data de intoarcere nestabilita este obligat sa rezerve calatoria de intoarcere cu cel putin 24 ore inainte de data efectuarii acesteia.
   3.Calatorul va fi acceptat la transport in limita locurilor disponibile.
   4.Biletele pierdute, furate, distruse sau deteriorate nu pot fi inlocuite sau rambursate.
BAGAJE

   
   1.Se admit gratuit la transport 2 bagaje/persoana in limita a 50 kg, bagaje care se depun in compartimentul de bagaje si un bagaj de mana in limita a 5 kg (continand bunuri strict necesare calatoriei:alimente, medicamente,bani sau bunuri de valoare) in autobuz.
   2. In cazul pierderii,deteriorarii totale sau partiale ori distrugerii bagajului,posesorul de drept are obligatia de a aduce la cunostinta soferului aceste fapte prin formularea in scris a unei reclamatii, cel mai tarziu la momentul finalizarii calatoriei. ORICE RECLAMATIE ULTERIOARA NU VA FI LUATA IN CONSIDERARE SI NU SE ACCEPTA ACORDAREA DE DESPAGUBIRI.
   3.In caz de pierdere, deteriorare totala sau partiala a bagajului, raspunderea transportatorului se limiteaza la suma de 200 lei/bagaj. Raspunderea tranportatorului este limitata doar la suma daunelor compensatorii dovedite. In nici un caz transportatorul nu este raspunzator pentru daunele indirecte, accidentale sau ulterioare.
   4.In cazul in care un bagaj are o valoare mai mare de 200 lei, posesorul bagajului este olbigat sa declare in momentul imbarcarii valoarea considerata a bagajului. In cazul in care, la imbarcare,aceasta declaratie nu este data, in cazul pierderii, deteriorarii totale sau partiale a acestuia, despagubirea va fi acordata in limita a 200 lei.
      
S.C. Transporturi Auto Suceava S.A. - Transport intern de persoane
PROIECT DE FUZIUNE
      Click mai sus pentru detalii
TRANSPORT INTERNATIONAL DE PERSOANE
      ATLASSIB
TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL DE COLETE SI PLICURI
      POSTA ATLASSIB
ASIGURARI
      CARPATICA ASIG
SERVICII BANCARE
      B.C. CARPATICA